duminică, 1 decembrie 2013

PENNE CU ANSOA SI MASLINE NEGRE / PENNE CON ANCHOAS Y ACEITUNAS NEGRAS

     Pentru cand esti grabita si nu ai foarte mult timp la dispozitie ,iti recomand aceasta reteta rapida si usor de pregatit .



     INGREDIENTE  pentru 4 persoane

-400 g de penne ( eu am calculat 100 g de persoana)
 -1 borcanel de 75 g de file de ansoa in ulei
- 2 lingurite de caperi
-5 catei de usturoi
-100 g de masline negre
-patrunjel
-2 linguri de pesmet
-ulei de masline
-jumatate cubulet de Knor vegetal ,sau daca nu ai putina vegeta

MODUL DE PREPARARE

Pune a fiert o cratita cu apa in abundanta ,cand incepe sa fiarba adauga o jumatate de lingura de sare groasa.Cand incepe din nou sa fiarba adauga pennele.Din cand in cand amesteca pastele ,evitand in acest fel sa se lipeasca intre ele .In timp ce acestea fierb avem timp sa pregatim salsa .
Taie usturoiul marunt si punel intr-o tigaie antiaderenta la calit cu ulei de masline ,cand vezi ca incepe sa prinsa putina culoare, adauga filetele de ansoa intregi ,caperi ,jumatatea de cubulet de Knor sau vegeta,si maslinele taiate in rondele suntiri.Lasa totul la foc mic pana cand vezi filetele de ansoa se" topesc".


Acum adauga pesmetul si amesteca totul.Acum salsa este gata .
Poti adauga pastele fierte si strecurate , amesteca bine totul .Presara pe deasupra putin patrunjel taiat marunt. Acum iti ramane doar sa probezi aceasta minunatie  , sunt sigura ca iti va placea.


POFTA BUNA !!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu