luni, 2 decembrie 2013

PULPE DE PUI CU CARTOFI LA CUPTOR


            O reteta clasica ,intotdeauna la moda ....Usor de preparat ,economica si foarte gustoasa


  INGEDIENTE pentru 2 -3 persoane

-2 pulpe intregi de pui
-4 cartofi mari
-usturoi o capatana
-rozmarin
-sare si piper
-jumatate de pahar de vin alb
-ulei de masline

MODUL DE PREPARARE


   Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi ,condimenteaza-i cu sare ,piper si rosmarin proaspat daca nu ai  ,uscat, putin ulei si jumatate din vin. Pulpele de pui taiele in jumatate si urmeaza acelasi procediment de la cartofi .Condimenteaza totul  si adauga vinul ce a ramas .

In tava de friptura pune putin ulei de masline si pe urma pune pulpele de pui si cartofii .Deasmenea adauga usturoiul intreg ,fara sa-l cureti de coaja .

 Pune tava la cuptor aproximatin o ora si jumatate la 180 de grade .Din cand in cand intoarce pulpele si cartofii  . Cand vezi ca puiul s-a copt ,da-i gril  2 sau 3 minute.


POFTA BUNA!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu