sâmbătă, 7 decembrie 2013

TRIPPA ALLA MARCHIGIANA ( SPECIALITATE ITALIANA )







INGREDIENTE


- 0,500 kg de burta de vaca fiarta
-1 morcov mare
-1 ceapa
-1 tulpina de telina
-maghiran
-sare
-jumatate cubulet de Knor vegetal
-ulei de masline
- 0,500 kg de sos de rosii
-apa

MODUL DE PREPARARE

Taie marunt ceapa,morcovul si teline .Pune-le la calit in uleei de masline ,adauga si cubuletul de Knor.
Separat spala burta si tai-o fasii

Cand vezi ca ceapa ,morcovul si telina,sunt calite adauga burta ,sosul de rosii  si apa astfel incat burta sa ramana acoperita .Condimenteaza cu sare si maghiran ,la gust.
Lasa totul sa fiarba pentru aproximativ 60  de minute .Daca este nevoie mai adauga apa.
La final trebuie sa ai consistenta unei supe .


POFTA BUNA !!!!!!!!!

TRADUCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES

 - 0,500 kg de tripa de vaca cocida

-1 Zanahoria grande

-1 Cebolla

-1 Tallo de apio

-Mejorana

sal
-1/2 cubito de knor

aceite de oliva

- 0,500 kg de salsa de tomate

-agua




METODO DE PREPARACION 

 
Cortar la cebolla, la zanahoria y el apio. Ponlas a pocharse  en aceite de oliva, añadir 1/2 cubitos Knor.

Lavar por separado la tripa si cortala en tiras.


 Cuando vea la cebolla, la zanahoria y el apio estan pochadas agregar la tripa cortada en tiras , salsa de tomate y el agua con el fin de que la tripa sea cubierta de agua. Sazonar con sal y orégano al gusto.

Deje hervir a fuego lento durante unos 60 minutos. Si es necesario agregar más agua.

Por último debe tener la consistencia de sopa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu