joi, 6 februarie 2014

PASTA CU SPANAC SI CARNAT



INGREDIENTE  pentru 4 persoane


-400 g pasta
-6 cubulete spanac ( eu am folosit spanac congelat )
-2 carnati proaspeti eu am folosit cei de la foto

-o jumatate de ceapa
-2 - 3 catei de usturoi
- un paharel de vin alb


MODUL DE PREGATIRE


Taie ceapa si usturoiul marunt .Caleste-l cu putin ulei ,adauga carnatul taiat in cubulete mici .Cand s-a copt putin adauga vinul alb .Adauga spanacul in prealabil descongelat si taiat marnt .Lasa-l la foc mic ,aproximativ 20 de minute .
Pune o oala cu apa la fiert .Cand fierbe apa adauga o lingurita de sare mare.Cand apa incepe din nou sa fiarba adauga adauga pasta .Cand pasta este fiarta adauga salsa pregatita in prealabil .


POFTA BUNA !!!!!!!!



LA TRADUCCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES  para 4 personas


-400 G de pasta
-6 Picadas espinacas (yo usé espinacas congeladas)
-2 Usé salchichas frescas  

   La mitad de una cebolla
-2-3 Dientes de ajo
- Un vaso de vino blanco



METODO DE PREPARACION 

 Cortar la cebolla y el ajo finamente. Cocine con un poco de aceite, añadir el chorizo ​​cortado en cubos pequeños. Cuando están rosados mas o  menos añade  el vino blanco. Agregue la espinaca, descongelada y cortada fino . Deje cocer a fuego lento unos 20 minutos.

Pone una olla con agua a hervir. Cuando el agua hierva añade  una cucharadita de sal gruesa.Cuando comience a hervir de nuevo añade   la pasta. Cuando la pasta esté cocida añade  la salsa preparada con antelación.


 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu