INGREDIENTE pentru 4 persoane
-400 g pasta
-6 cubulete spanac ( eu am folosit spanac congelat )
-2 carnati proaspeti eu am folosit cei de la foto
-o jumatate de ceapa
-2 - 3 catei de usturoi
- un paharel de vin alb
MODUL DE PREGATIRE
Taie ceapa si usturoiul marunt .Caleste-l cu putin ulei ,adauga carnatul taiat in cubulete mici .Cand s-a copt putin adauga vinul alb .Adauga spanacul in prealabil descongelat si taiat marnt .Lasa-l la foc mic ,aproximativ 20 de minute .
Pune o oala cu apa la fiert .Cand fierbe apa adauga o lingurita de sare mare.Cand apa incepe din nou sa fiarba adauga adauga pasta .Cand pasta este fiarta adauga salsa pregatita in prealabil .
POFTA BUNA !!!!!!!!
LA TRADUCCION EN ESPAÑOL
INGREDIENTES para 4 personas
-400 G de pasta
-6 Picadas espinacas (yo usé espinacas congeladas)
-2 Usé salchichas frescas
La mitad de una cebolla
-2-3 Dientes de ajo
- Un vaso de vino blanco
METODO DE PREPARACION
Cortar la cebolla y el ajo finamente. Cocine con un poco de aceite, añadir el chorizo cortado en cubos pequeños. Cuando están rosados mas o menos añade el vino blanco. Agregue la espinaca, descongelada y cortada fino . Deje cocer a fuego lento unos 20 minutos.
Pone una olla con agua a hervir. Cuando el agua hierva añade una cucharadita de sal gruesa.Cuando comience a hervir de nuevo añade la pasta. Cuando la pasta esté cocida añade la salsa preparada con antelación.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu