luni, 10 februarie 2014

SALSA RAGU






INGREDIENTE

-1 ceapa
-2 morcovi mari
-1 tulpina de telina
-0,300 g carene tocata de vita
-2 carnati proaspeti .Vezi foto
-un paharel vin alb
-sare si piper dupa gust








 -pasta de rosii
-1 cana de pasta de rosii
-1 pahar de apa

MODUL DE PREPARARE




Taie ceapa,morcovii si tulpina de telina ,marunt.Caeste-le in ulei de masline .Cand sunt calite adauga carnea si carnatul curatat de piele si taiat marunt.Dupa 2 minute ,adauga vinul alb .Cand vinul s-a evaporat adauga
pasta de rosii si apa.Lasa la fiert la foc redus ,aproximativ 60 de minute.Adauga sare si piper dupa gust .







POFTA BUNA !!!!!!


LA TRADUCCION EN ESPAÑOL

INGREDIENTES

-1 cebolla
-2 zanahorias grandes
-1 apio
-0,300 g carne picada
-2 salchichas frescas
-1 taza de pasta de tomate
-1 bichiere de agua
-sal y pimienta 


METODO DE PREPARACION


Corta la cebolla,las zanahorias si el apio ,finos.Ponles a pochar en aceite de oliva.añade la carne picada ,la salchicha .Dopo un par de minutos añade el vino.Cuando el vino esta evaporado  ,añade la pasta de tomates y el agua.Dealos a cocer por 60 minutos a fuego bajo .Añade sal y pimienta a gusto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu