vineri, 28 februarie 2014
TARTA CU SUNCA SI BRANZA
ACEASTA RETETA PARTICIPA LA PROVOCAREA "DULCE ROMANIE " -FEBRUARIE 2014
GAZDA ACESTEI LUNI FIIND STEFANIA ANASTASIU
PROVOCAREA : RETETA CU ALAUT DE FOIETAJ DULCE SAU SARATA ....EU AM ALES O RETETA SARATA
INGREDIENTE pentru 4 persoane
- 1 foaie de aluat de foietaj rotunda
- 100 g sunca taiata felii subtiri
- 150 g branza elemental taiat felii subtiri
- 1 ou
MODUL DE PREPARARE
Pune foaia de foietaj intr-o tava rotunda .Cu furculita inteapa toata suprafata .Pune un strat de sunca (folosind toata sunca ) si deasupra un alt strat de branza.Eu cum am avut tava mai micuta ,cu marginile ce dadeau in afara ,am acoperit jumatate din tarta,intepand din nou cu furculita . Bate oul si unge toata suprafata tartei .Pune-o la cuptor pentru aproximativ 25 - 30 de minute la 180 de grade..Depinde de cuptor . Vezi foto
POFTA BUNA !!!!!!!!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bin arata si ce frumos ii sta la parada!
RăspundețiȘtergereO s-o fac si eu saptamana viitoare, de indata ce se termina cele pregatite in weekendul asta pentru pachet. Pup bucatareasa harnicuta si ii doresc o primavara cum n-a mai fost alta...!
Multumesc pentru compliment ,Gela !!!!! Sa-mi spui daca ti-a placut ,dupa ce o faci .Iti doresc si eu la randul meu ,o primavara plina de realizari ....Te pup
Ștergere