marți, 10 iunie 2014

PRAJITURA CU RICOTTA,CIOCOLATA SI NUCI / BIZCOCHO CON RICOTTA,CHOCOLATE Y NUECES




INGREDIENTE 


- 4 oua 
-200 g faina 
-100 g ciocolata fondente 
-250 g ricotta
-1 praf de copt 
-150 g zahar 
-100 g nuci macinate 


GLAZURA 

-100 g ciocolata fondente
-1 lingurita unt 



MOD DE PREGATIRE 


1.Mixeaza ouale cu zaharul ,pana cand vezi ca devine spumos.
2.Adauga ricotta ,putin cate putin .
3.Adauga ciocolata topita a "bain marie "  ( rece) ,nucile macinate si faina .
4.La final adauga praful de copt .
5.Pune compozitia intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara ,ce in prealabil ai unso cu unt si ai presarat faina in ploaie .
6.Pune tava la cuptorul in prealabil incalzit la 180 de grade pentru aproximativ 35 - 40 de minute.Depinde de cuptor .
7.Prepara glazura ...Intr-o craticoara topeste ciocolata impreuna cu untul,a "Baine marie " .
8.Cand sa racit ,pune-o pe toata suprafata prajiturii si presara putine nuci macinate.


POFTA BUNA !!!


TRADUCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES 

- 4 huevos 
-200 G de harina 
-100 G de chocolate Fondente 
-250 g  ricotta 
-1 Levadura en polvo 
-150 G de azúcar 
-100 nueces molidas  


GLASA 

-100 G de chocolate Fondente 
-1 Cucharadita de mantequilla


METODO DE PREPARACION 


1.Bate los huevos con el azúcar hasta que se convierte en una consistencia espumosa. 
2.Añade la ricotta, poco a poco. 
3.Añade  el chocolate derretido a "baño maría" (frío) las nueces molidas y la harina. 
 4. Finalmente añadir el polvo de hornear. 
5.Pon la  mezcla en una  bandeja rectangular o redonda  que previamente has untado con  la mantequilla y has espolvoreado harina 
 6.Pon la bandeja al horno previamente calentado a 180 º durante unos 35-40 minute.Depinde del  horno. 
 7.Prepara la glasa  ...En un bol  Derretir el chocolate con la mantequilla, a "baño maría". 
8.Cuando se haya enfriado, ponla   sobre el bizcocho  y espolvorear un poco de nueces molidas.

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