duminică, 7 septembrie 2014

PRAJITURA CU COCO SI CIOCOLATA / TORTA CON COCO Y CHOCOLATE







INGREDIENTE

-6 linguri faina
-3 linguri faina de cartofi  (fecula de cartofi )
-70 g cacaco amara
-75 g coco ( faina nuca cocos)
-300 ml lapte
-200 g unt
-3 oua
-120 g zahar
-1 praf de copt


PENTRU GLAZURA

-200 g cicolata neagra
-25 g unt



MOD DE PREGATIRE

1.Se fierbe faina de nucă de cocos cu laptele timp de 5 minute și apoi se lasa sa se raceasca.
2.Între timp, se separă gălbenușurile de albușuri și se amesteca cu zaharul până când veți obține un sos cremos neted.
3.Se topește untul și se adaugă sosul cremos cu faina, si fecula de cartofi   și făină de nucă de cocos cu laptele, amestecand pana cand amestecul este neted.
4.Separat se freaca albusurile cu un praf de sare și apoi se adaugă la amestec, amestecând ușor cu o mișcare circulară de jos în sus.
5. Împărțiți aluatul în două părți și se adaugă cacao la una, se amestecă bine și dacă aveți nevoie să adăugați câteva linguri de lapte.
6.Tapeteaza o tavă de copt aproximativ 22 cm în diametru, cu hârtie de copt, se toarnă amestecul de cacao și apoi se acoperă cu cel alb.
7.Se coace prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 45 minute.
8. Scoateți din cuptor și lăsați prăjitura la rece.
9.Între timp, se topește ciocolata neagra impreuna cu untul la "bain Marie ", se amestecă bine până când veți avea o crema .
10.Se unge cu crema pe suprafața de tort și apoi lăsați să se usuce. În timpul iernii, puteți să vă păstrați tort, la temperatura camerei, în timpul verii mai bine în frigider.


POFTA BUNA !!!



TRADUCION EN ESPAÑOL


INGREDIENTES



-6 cucharadas harina
-3 Cucharadas de fécula de patata
-70 g cacaco amargo
-75 g  coco (harina de coco )
-300 Ml de leche
-200 G de mantequilla
-3 huevos
-120 G de azúcar
- 1 La levadura en polvo


PARA LA GLASA

-200 g chocolate fondente
-25 g mantequilla


METODO DE PREPARACION


1.Se pone la harina de coco a hervir con la  leche durante ,5 minutos y luego se deja enfriar.
2.Separa las claras de huevo de las yemas y mezcla las yemas  con el azúcar hasta obtener una salsa cremosa.
3.Se Derrite la mantequilla y agregue la salsa de crema con el coco , la fecula de patata y la harina, revolviendo hasta que la mezcla esté suave.
4.Monta las claras de huevo con una pizca de sal y luego añadir a la mezcla, revolviendo suavemente con un movimiento circular de abajo hacia arriba.
5 Divide  la masa en dos partes y añadir el cacao a una de las partes , mezclar bien y si es necesario agregar unas cucharadas de leche.
 6.Pon en una bandeja de  unos 22 cm de diámetro , papel de horno, verter la mezcla de cacao en polvo y luego la otra composicon con el blanco.
7.Mete  en el horno precalentado a 180 grados durante 45 minutos.
8 Retire del horno y deje que la torta se enfríe.
9.Între tiempo Derretir el chocolate negro y la mantequilla juntos en "baño María", mezclar bien hasta obtener una crema.
 10.Se mete la crema de chocolate sobre  la torta y luego deje que se seque. En invierno, se puede mantener el pastel a temperatura ambiente en verano mejor en el refrigerador.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu