luni, 11 ianuarie 2016

MANCARE DE SPANAC CU NAUT




Ingrediente

- 1 ceapa
- 4- 5 rosii cherry
- cateva seminte de coriandru
-  ardei iute uscat ( optional)
- 500 g spanac fiert si taiat marunt
- 250 g naut fiert
- curry (dupa gust ,optional)
- sare dupa gust
-ulei de masline

Mod de pregatire

Caleste ceapa impreuna cu semintele de coriandru in putin ulei de masline.Cand ceapa devine transparenta adaga ardei iure si curry ,dupa gust .
Amesteca bine si adauga nautul si jumatate pahar de apa .Cand incepe sa fiarba ,adauga spanacul si condimenteaza cu sare dupa gust .
Daca este nevoie adauga putina apa .
Lasa sa fiarba cateva minute si ,pana scade putin apa si obtii consistenta dorita .
Se serveste cald .
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu